Jump to content

Otthonrendezési termékek, melyek minden fillért megérnek 3.

2015. 03. 30. 15:07

Sorozatunk harmadik részében újabb olyan termékeket hoztunk, melyek hihetetlen segítséget jelenetnek otthonod rendszerezésében és rendben tartásában, így ne sajnáld az időt és a pénzt beszerzésükre.

1. Üvegek és befőttesüvegek

Konyhában, kamrában ízlésesen, zacskók és dobozok nélküli élelmiszer tárolásra alkalmas, fürdőszobádban kenceficéidet tárolhatod stílusosan, és millió jobbnál jobb dekorációs ötletet találsz honlapunkon és az interneten is, melyek a befőttesüvegekhez kapcsolódnak.

2. Sínre szerelhető polcok

A sínre szerelhető polcokban az a jó, hogy szinte bárhogyan variálhatók, és nem kell önmagában polcként alkalmazni őket, hanem eldughatod őket szekrénybe vagy gardróbba is, de kamrában is jelentős segítséget jelentenek!

3. Bögrék

A bögrék nem csak ivásra alkalmasak, hanem egy kis dekoráció vagy festés után akár remek íróasztali tárolók lehetnek, és sminkecseteidet is sokkal praktikusabban tárolhatod. Ugyanerre a célra alkalmasak az üvegpoharak is.

4. Kis üvegcsék

A kis üvegcsék nagyon jól jöhetnek a konyhában: fűszereidet például sokkal szebben, ízlésesebben és nem utolsósorban felismerhetőbben tárolhatod. Jól néz ki, és kis címkékkel könnyedén meg is különböztethetők a különböző fűszerek.

5. Okos WC-papírtartó

A WC-papírtartókkal egy a baj: ha elfogy a papír a gurigáról! Na, az kellemetlen! Használj okos WC-papírtartót, például olyan rudat, melyre egyszerre több guriga is felfér, vagy diszkrét kosarat, melyből könnyedén kikaphatod az újabb tekercset, ha szükséged van rá!

(Fotó: popsugar)