Jump to content

Festékszóróval minden könnyebb: Aranyozott fürdőszoba

2015. 04. 07. 10:08

Kis változásra lenne szükség fürdődben, de nem tudod hogyan kezdj bele? Az alábbi pofonegyszerű ötlet azoknak jó, akiknek a mosdójuk csövei és csapjai fémből és vasból vannak, nem pedig beépítettek vagy műanyagok.

Ha sok a fémes hatású vascső a fürdőszobádban, könnyedén és egyszerűen hasznot húzhatsz belőlük a helyiség elegánsabbá varázslásában. A legjobb az, ha mosdód szabadon áll, nincs alatta beépített mosdószekrény, és fürdőszobádban vannak egyéb fémes, vas kiegészítők is.

Ez esetben ugyanis egy flakon arany vagy réz festékszóró spray-vel egy pillanat alatt elegáns és sikkes bájt adhatsz fürdődnek. Alapos körberagasztás, és a csövek, csapok körüli területek befedése után ess neki a felületeknek aranyozott vagy réz hatású festékszóróval és változtass mindent csillogóan elegánssá.

Fesd be a mosdó csapjait, a lefolyót, a tükör keretét, a mosdó alatti csöveket, a WC fémes kiegészítőit, és néhány egyéb fürdőszoba kiegészítőt: például a kukát, a mosdón található pipere tárolókat, a fürdőkád vagy a zuhanyzó fémes részeit, csöveit. Az arany vagy réz festés különösen fehér szín mellett mutat jól, így ha nagyobb változásra és letisztult, minimalista dizájnra vágysz, ajánljuk, hogy a falak, csempék és fürdőszoba bútorok is legyenek fehérek.



(Fotók: lovelyindeed)