Jump to content

Hogyan dekoráld a dohányzóasztalt?

2015. 04. 08. 11:14

A dohányzóasztal dekorálása nem könnyű feladat. A legtöbben szeretik a rendet és az egyszerűséget, ráadásul úgy kell dekorálnod, hogy a mindennapi tárgyak is elférjenek rajta, közben ne takarják a kilátást a tévé elől.

1. Ahelyett, hogy elrohannál a legközelebbi lakberendezési boltba, használd, amid van. Ha egy szép albumot tartasz az asztalon, most nyisd ki egy szép képnél. A poháralátéteket ne egymásra pakolva, hanem szétdobva tárold.

2. Tedd közszemlére a gyűjteményedet. Van egy kollekciód? Kis kagylók, gyufásdobozok, kártyák, stb? Szerezz be egy szép üveggömböt és mutasd meg mid van!

3. Dekorálj a konyhából. Tégy ki a dohányzóasztalra egy tál gyümölcsöt, egy szép palackot, egy kis tányér mogyorót.

4. Sok mindent tárolsz az asztalon és nagy a rendetlenség? A káosz lehet szándékos is! Teremts spontán, laza rendetlenséget, hogy ne tűnjön múzeumnak nappalid.

5. Az élő dekoráció a legjobb. Vásárolj egy kedves, de nem túl magas cserepes növényt, vagy alkoss egy kedves kis csokrot rövid szárú virágokból.

6. Sehol sem hívja fel magára jobban a figyelmet egy tárgy, mint a dohányzóasztalon. Művészi váza, egy utazási emlék vagy szép dísztárgy? Ott a helye.

7. Minden dohányzóasztalon jól mutat néhány vastag és igazán ütős képeskönyv vagy album.

(Fotó: lushome)