Jump to content

Ötletek a kockapolc berendezéséhez

2015. 04. 09. 12:20

Lakberendezési áruházakban olcsón kapható kockapolcok egyre népszerűbbek. Ezek gyakorlatilag olyan nyitott polcrendszerek, melyek mély kockákra vannak osztva. Ha van egy ilyened otthon, dekoráld úgy, hogy jó legyen ránézni.

Az alábbi videóban számtalan ötletet kapunk azzal kapcsolatban, hogyan rendezzük és dekoráljuk kockapolcunkat. Persze ha elsősorban tárolási célra használjuk, valószínűleg felesleges pazarlásnak tűnhet egyetlen apró cserepes növényt tenni egy rekeszbe, ám ha dekorálunk vele, bizony bármit kitalálhatunk.

Ha természetes, neutrális, fehér, törtfehér, bézs színeket használsz, csodásan könnyű és légies berendezést varázsolhatsz a kockapolcra. Csak néhány ötlet, mi mindent használhatsz: fehér, bézs, vászon anyagú, nyári ruháid, egy fa salátástálban feltekerve helyezett kedvenc sálaid, fehér kaspójú kis szobanövények, tányérra vagy tálra elhelyezett ékszerek, órák, esetleg egy csinos kőgyűjtemény, kedvenc neutrális táskáid, kalapjaid, nyakláncaid, karkötőid. Továbbá gyertyák, kis tárolódobozok, szép parfümös üvegek, napszemüvegek és utazási emlékek is remekül mutatnak.

A lényeg, hogy tartsd a színkoordinációt, és ugyanazokat az árnyalatokat használd, hogy minél légiesebb, esztétikusabb és sikkesebb legyen kockapolcod.



(Fotó: pinksofoxy)