Jump to content

Hogyan színesítsd merészen otthonodat? 2.

2015. 04. 15. 13:46

Ha még mindig nem vagy elégedett otthonod színességével, vibrálásával, használj élénk színeket! Hogy hogyan? Segítünk újabb tippjeinkkel!

1. Mondj igent a mintákra: A mintás díszpárnák, szőnyegek, függönyök vagy falrészletek dimenziót, mélységet adnak egy helyiségnek.

2. Legyen meg a hangsúly: válassz egy kiemelkedő, nagy és központi bútordarabot, ami színes: élénk színű kanapé, vagy kád? Mehet!

3. Harmonizáljon a fal és a bútorok színe: Vagy ugyanazon szín két árnyalata, vagy egy nyerő színkombináció alkosson összhangot.

4. Játssz egy színcsaláddal: Használd ugyanannak a színnek megannyi árnyalatát, amikor összerakod a szoba árnyalatait.

5. Keverd a világosat a sötéttel: Jól mutat együtt és nagyszerű kontrasztot alkot egy világos és egy sötét szín kombinálása.

6. Mondj igent a tapétára: Manapság számtalan sikkes mintájú és színű, jó minőségű tapétát kaphatsz, akár kisebb felületeken kiváló matricás megoldással is.

7. A párnák teszik a dolgukat: A legsemlegesebb szobát is felvillanyozzák a jól elhelyezett, élénk színű és mintájú díszpárnák, de fukarkodj velük!

8. Használd az év színét: a 2015-ös év színe a marsala. Kísérletezz bátran ezzel a burgundi, vöröses, barnás, rozsdás árnyalattal.

(Fotó: indiatvnews)