Jump to content

Icipici fürdőszoba zen stílusban

2015. 04. 19. 15:03

Sokan küzdenek az icipici fürdőszoba rémével, mely dekorálás szempontjából nem éppen ideális. És mivel úgysincs benne sok hely, nem is foglalkozunk a stílusossá varázsolásával. Pedig a legkisebb fürdőszobát is egyszerűen lehet széppé tenni.

Az alábbi videóban számos ötletet találunk, hogyan is újítsuk fel természetes, földközeli és zen stílusban pici fürdőszobánkat. Használj világos, fehér vagy naturális színeket, melyek optikailag növelik a teret.

- a mosdó és a WC közötti területet hatékonyan választhatod el, ha egy nagy cserépbe homokba nagyobb fűz ágakat szúrsz: természetes elválasztóként remekül funkcionál.
- dobd fel a WC tartály tetejét saját készítésű kőtálcával, melyet extra tárolóhelyként használhatsz.
- a WC feletti üres falfelület gyakran marad kihasználatlanul: barkácsolj magadnak saját készítésű lebegő polcokat.
- hogy éjjel ne kelljen sötétben tapogatóznod, készíts kavicsok és üvegváza és egy elemmel működő gyertya segítségével meghitt éjjeli fényt.
- jól mutat és hasznos is lehet fürdőszobádban a tengeri sóból, olajból és illóolajból készített természetes házi fürdősó.
- dekoráld fürdődet zöld növényekkel, ha pedig nincs helyed, meglévő növényeid hajtásait újra elültetve díszíts mini növényekkel.
- tartsd olyan tisztán és üresen a mosdókagyló körül lévő pultot, amennyire csak lehetséges, hiszen minél kevesebb cuccot hagysz elöl, annál rendezettebb, letisztultabb körülmények között készülődhetsz reggelente.
- A fürdőszoba ajtó adta használható felületet is használd ki: akassz rá törülközőtartót vagy öntapadós tükröt!



(Fotó: pinksofoxy)