Jump to content

3 költséghatékony mód a nappali felfrissítésére

2015. 04. 20. 12:34

Kellene egy kis frissesség, szín és üdeség a nappaliba? Nem kell ehhez új kanapét vásárolnod vagy átfestened az összes falat! Néhány apró és olcsó változtatás egyből megváltoztatja az összhatást!

1. Cseréld le a szőnyeget
Ha sötét, nagy és nehéz szőnyeged van, ráadásul kopottas és viseltes, a legegyszerűbb, ha fogod magad és lecseréled! Nem kell méregdrága kasmír szőnyeget vásárolnod, elég ha egy természetes színű, világos rost szőnyeget választasz. Ezek a szőnyegek olcsók, nagy felületen is jól mutatnak és rendkívül strapabírók, hiszen nem látszik meg rajtuk a kosz, mégis bármit elviselnek. Kifejezetten ajánlott kisgyermekes családok részére, akiknél amúgy is nagy a káosz a nappaliban!

2. Díszpárnák
Egy színes, mintás, feltűnő díszpárnával pillanatok alatt újjá varázsolhatod az egész nappalit! Spórolj, és csak a párnahuzatra költs, azt pedig nyugodtan ráhúzhatod a régi díszpárnára. Számtalan remek ötletet találhatsz azzal kapcsolatban is, hogyan készíts otthon, varrás nélkül díszpárna huzatot. Négy színben harmonizáló, mégis élénk díszpárna az ülőgarnitúrán, és máris újjászületett a szoba!

3. Keretezett fotók
Ha van egy üres falfelületed a nappaliban, bátran használd dekorálásra. Válaszd ki kedvenc családi fotóidat vagy utazási fényképeidet, egységes stílusban nyomtasd ki őket, majd vásárolj hozzájuk egyforma, a fotónál jóval nagyobb méretű kereteket. Készíts faladra egyszerű, mégis látványos galériát, mely egyből felhívja magára a figyelmet és stílust, karizmát ad nappalidnak.