Jump to content

Lakberendezési elemek, amikből nem érdemes a drágát választani 2.

2015. 04. 21. 17:28

Egy új otthon berendezése költséges, ám nagyszerű feladat. Jó, ha tudod, hogy melyek azok a lakberendezési elemek, melyekből nem érdemes a lehető legdrágábbat választani, hanem költséghatékonyabb módon is beszerezhetők vagy elkészíthetők.

1. Nagyméretű szőnyeg
Egy igazán ütős nagyméretű szőnyeg rengeteg pénzbe kerül. De tényleg megéri a legdrágábbat választani? Hiszen mégiscsak ezen járkál az egész család és gyorsan koszolódik. Válassz inkább nagyméretű rostszőnyeget, mely jóval olcsóbb, ugyanakkor sokkal strapabíróbb és kevésbé látszik meg rajta a szennyeződés.

2. Bútorfogantyúk és gombok
Szekrények, komódok és fiókok fogantyúi és gombjai olyan elemek, melyek könnyedén cserélhetők, ráadásul az összes bútort feldobják. Ám nem érdemes drága acél fogantyúkra költeni, amikor bolhapiacon vagy vasboltban is kaphatsz jóval olcsóbb, ám mégis dizájnosan látványos darabokat.

3. Mindennapi tányérok és evőeszközök
A mindennapos használathoz érdemes elsősorban strapabíró, jó minőségű, de nem luxus edényeket, tányérokat és evőeszközöket használni. Nem azt mondjuk, hogy ronda műanyagot válassz, de egyszerű, letisztult és szép konyhai felszereléseket is kaphatsz kiváló minőségben, elfogadható áron.

4. Világító eszközök
Fontosnak tartjuk, hogy látványos, stílusos és jó minőségű világítótesteket, lámpákat vásárolj, energiatakarékos villanykörtékkel, ám felesleges palotába illő luxuscsillárokra költeni, mivel a világításon és a dekorációs célokon túl nem használod ezeket a lakberendezési tárgyakat.

(Fotó: popsugar)