Jump to content

Lakberendezési tárgyak, amiket 30 körül el kell felejtened 1.

2015. 04. 24. 10:00

Kinőttél mér a középiskolából, sőt a főiskolás időszakból is? Valóban felnőtt, érett, dolgozó ember vagy? Esetleg már családod is van? Akkor az alábbi lakberendezési tárgyak már nem valóak otthonodba.

Poszterek, képek színészekről és sportolókról
A falra celluxszal felragasztott poszterek ideje már valahol 20 éves korod környékén lejárt, ugye te is tudod?

Szedett-vedett étkészletek
Vége már annak az időszaknak, amikor anyukád és nagymamád konyhájából elhozott tányérokat, a főbérlőd tányérjait és az egyesével beszerzett poharakat illő lenne kitenni a vendégek elé. Cásárolj egy normális, összeillő, stílusos étkészletet.

Fotókollázs rajztábla
Tiniszobában remekül mutat, felnőtteknél azonban már nem annyira menő a legutóbbi bulikról és legjobb barátnőidről összerakott fotókollázs az íróasztalod felett. A kedvenc képeidet stílusosabban is prezentálhatod.

Ikea festmények
Egy huszonévesek által bitorolt egyetemi albérletben biztos jól mutat a hatalmas New York-i poszter, amit az Ikeában bekeretezve vásárolhatsz, de 30 fölött válassz igazi művészetet a falra.

Régi futonok
A főiskolai évek alatt biztos jól jött az a régi, ételfoltos futon, amin elaludhattak a haverok buli után, most viszont itt az idő, hogy vásárolj egy normális szófát!

Folyt. köv.

(Fotó: pixgood)