Jump to content

Okosüveg, a multifunkciós térelválasztó

2016. 10. 26. 12:37

Az okoskütyük világában nem meglepő, ha az üveg is intelligens. Előnyük, hogy alkalmazásukkal olyan multifunkcionális tereket hozhatunk létre, melyek egy tucat új helyiséget hozhatnak létre a lakásban.

Az okosüveg exkluzív, diszkrét, és stílusos kiegészítője lakásnak és irodának egyaránt. Reluxa és függöny helyett alkalmazható térelválasztóként, ablakokon, ajtókon, egyetlen kapcsolással!

Működése egy transzformátorral vezérelt fólia segítségével történik, aminek köszönhetően az átlátszó üvegfelületet tejszínűvé változik. A kapcsolás történhet fali kapcsolóval, távirányítóval, mozgás érzékelővel, időzítővel illetve a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően mobiltelefonnal is a megrendelő igényeinek megfelelően.

Számos variáció alakítható ki, az üveg lehet színezett, tűzálló, egyedi alakú vagy éppen edzett is.

Az okosüvegnek számos előnye van:

Diszkréció
Nem átlátszó, ha biztonságra, védelemre, intimitásra van szükség mindez egyetlen kapcsolással.

Nincs szükség redőnyre vagy szalagfüggönyre
Az okosüveg különösen alkalmas kereskedelmi egységekben. Például: orvosi rendelőkben, szállodákban, turizmus szektorban, közlekedési eszközökön. Okosüveggel tisztábban és hatékonyabban érhető el ugyanaz a hatás, mint  a kevésbé tartós és higénikus egyéb sötétítő eszközök segítségével.

Innováció és higénia
Az okosüveg kombinálható antibakteriális üveggel. Ezzel a megoldással nemcsak a nem kívánt pillantásokat lehet kizárni, de az üveg a baktériumok 99,9%-át elpusztítja, és meggátolja a gombásodást. Ez a megoldás ideális olyan környezetben, ahol szigorú higéniai előírásokat kell betartani pl. kórházi műtő, orvosi rendelő, steril szoba kialakítás. – olvasható a terjedelmes bemutatás az okosuveg.hu-n.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu/okosuveg.hu | Kép: okosuveg)