Jump to content

Illatot minden helyiségbe!

2016. 10. 26. 16:37

Konyha, fürdő, háló, nappali. Szerinted mi a közös bennük?

Persze, hogy az illat. De az sem mindegy, hogy melyik milyet áraszt! Lássuk lépésről lépésre, melyik helyiséghez mi passzol.

Hálószoba

A lakás legszentebb helyére mindenképp olyan illatot válassz, ami segíti az ellazulást, és kellemes érzetet vált ki belőled. A levendula, vanília, rózsa és szantálfa olaja enyhíti a szorongásos, stresszes tüneteket, megnyugtató atmoszférát teremtenek.

Nappali

A háló után talán itt töltjük el a legtöbb időt, így szintén nem mindegy, milyen illatokat és szagokat társítunk hozzá. Akárcsak a hálóban itt is bevethetjük a relaxációt segítő aromákat, de a narancs vagy csokoládé markáns illata is passzol a szobához.

Konyha

Nem egyszerű a választás, tekintve hogy az intenzív illatok elnyomják a választott illatot, de érdemes próbálkozni olyan gyertyákkal, melyek szín és illatváltoztatásra való képességüknek hála a legfinomabb sütemények és meghitt pillanatok illatát varázsolják oda.

Fürdő

A kellemetlen szagok ellen először is vess be szódabikarbónát, s ha a nehéztüzérség elvégezte dolgát, akkor jöhet az illatosítás, lehetőleg mentolos aromájú gyertyákkal, légfrissítőkkel.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: vertexaccess.co.uk)